Harta site-ului
Ajutor
Proiect comunitar implimentat în s.Roghi
Proiect comunitar implimentat în s.Roghi

În luna septembrie 2014, profesorii din gimnaziul Roghi, Casianov Galina şi Casianov Nelea, au fost instruiţi la asociaţia „Verbina” or.Chişinău, în cadrul  proiectului „Şcoala pentru comunitate”, care a fost realizată cu acordul Ministerului Educaţiei din Republica Moldova. În urma instruirii , au fost cîştigate 6 proiecte, dintre care şi proiectul  înaintat de profesorii din gimnaziul Roghi „Promovarea integrităţii familiei prin organizarea activităţilor sportive şi ecologice  comune la nivelul întregii comunităţi”. Scopul  proiectului fiind Promovarea unui mod sănătos de viaţă în rîndul tinerii generaţii. În acest sens au fost organizate un şir de activităţi:
1.     Adunare cu părinţii „Educarea copilului meu”
2.    Acţiune ecologică „Un arbore pentru dăinuirea noastră”
3.    Activitate sportivă „starturi vesele”
Din sursele proiectului au fost procurate următoarele mijloace: mingi de: volei, baschet, gimnastică; coarde, cercuri, bastoane, dame, greutăţi, care vor fi folosite atît în cadrul orelor de curs, cît şi în diferite activităţi extracuriculare.
Cadrul didactic din gimnaziul Roghi, elevii şi părinţii din sat aduc sincere mulţumiri dnei Ana Levinti - preşedintele asociaţiei pentru invitaţie în proiect.

 

Casianov Galina
Reprezentantul Consiliului raional în s.Roghi

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Proiect comunitar implimentat în s.Roghi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta