Harta site-ului
Ajutor
PROGRAMUL "SUSŢINEREA MĂSURILOR DE PROMOVARE A ÎNCREDERII " RUNDA A 3-A
PROGRAMUL "SUSŢINEREA MĂSURILOR DE PROMOVARE A ÎNCREDERII " RUNDA A 3-A

Programul "Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” este finanţat de către Uniunea Europeană şi co-finanţat şi implementat de către Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova. Scopul acestui program este de a spori încrederea între Chişinău şi Tiraspol prin implementarea proiectelor în sfera dezvoltării socio-economice cu implicarea şi participarea activă a Organizaţiilor Societăţii Civile şi a Comunităţilor Locale. 
O altă prioritate a Programului este susţinerea dezvoltării societăţii civile din regiunea transnistreană şi consolidarea 
capacitaților organizaţiilor non-guvernamentale locale pentru a răspunde mai eficient necesităţilor sociale şi comunitare 
stringente. 
Pentru mai multă informaţie despre programul SCBM, vizitaţi pagina web http://www.undp.md/projects/Transnistria.shtml .
Pentru a atinge acest obiectiv, Programul "Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” anunţă acest concurs de granturi pentru proiecte care vor fi implementate în perioada octombrie 2013 - septembrie 2014.
Suma maximă pe care solicitanţii o pot cere în baza bugetului propunerilor de proiect nu va depăşi 35,000 USDpentru un proiect.
Proiectele vor include un spectru de activităţi care vor aborda  anumite probleme şi necesităţi ale grupului sau comunităţii ţintă. Proiectul va descrie un şir consistent de activităţi cu sarcini operaţionale clar definite. 
Ca obiectiv general, se va acorda atenţie deosebită proiectelor care vor contribui la promovarea unei culturi a toleranţei şi respectării drepturilor omului, facilitarea dialogului din cadrul şi dintre comunităţile divizate inclusiv a contactelor dintre societatea civilă şi autorități, abordarea problemelor de securitate socială ale comunităţilor marginalizate, contribuirea la buna guvernare şi dezvoltarea mass-mediei şi consolidarea capacităţilor comunităţii inclusiv consolidarea capacităților femeilor pentru a juca un rol mai proeminent în luarea deciziilor.
Solicitanţii de granturi se vor bucura de flexibilitate considerabilă în identificarea necesităţilor şi priorităţilor actuale ale comunităţilor acestora şi sunt încurajaţi să vină cu propuneri de proiect comun de promovare a încrederii pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii bărbaţilor şi femeilor la nivel local. ONG-urile solicitante vor putea prezenta doar o propunere de proiect în baza acestui concurs de granturi pentru evaluarea ulterioară de către comitetul de selectare, dar acestea pot figura ca şi parteneri secundari în câteva propuneri de proiect.
DOMENIILE DE IMPLEMENTARE A PROIECTELOR: Mass-media, Artă, Cultură şi sport, Protecţia drepturilor omului şi acces la justiţie, Protecţia socială şi asistenţă medicală.
Formularul de aplicare şi Ghidul Solicitantului pot fi găsite pe site-ul PNUD Moldova 
http://www.undp.md/tenders/index.shtml. 
Aceste documente pot fi obţinute de asemenea expediind o cerere pe adresa: 
olga.vasiliev@undp.org. 
Termenul limită pentru prezentarea propunerilor: miercuri, 31 iulie, 2013, ora 16.00 .
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să o contactaţi telefonic pe d-na Olga Vasiliev la nr. (+373) 22 839-866 sau prin email: olga.vasiliev@undp.org .

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

PROGRAMUL "SUSŢINEREA MĂSURILOR DE PROMOVARE A ÎNCREDERII " RUNDA A 3-A - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta