Harta site-ului
Ajutor
Programul raional de întreținere a drumurilor locale de interes raional în plină desfășurare !
Programul raional de întreținere a drumurilor locale de interes raional în plină desfășurare !

Programul raional de întreținere a drumurilor publice locale de interes raional, raionul Dubăsari, pentru perioada anului 2019, este în plină desfășurare. Profitând de timpul prielnic, sunt mobilizate toate eforturile și se monitorizează zilnic graficul execuției lucrărilor pentru a reuși realizarea planului.
Pe parcursul săptămânii curente s-au desfășurat lucrări de plombare și reparație cu beton asfaltic a celor mai deteriorate porțiuni de drum  din platoul Cocieri și lucrări pentru asigurarea eticii rutiere pe toate platourile.
Specialiștii responsabili din cadrul administraţiei publice locale de nivelul II, asigură zilnic inspectarea și monitorizarea volumelor și calitatea lucrărilor executate.   
În decursul săptămânii viitoare vor continua lucrările stabilite conform Programului menționat, pe întreg teritoriul raionului Dubăsari.
Întreținerea drumurilor publice locale de interes raional și siguranța participanților la trafic reprezintă o prioritate pentru Consiliul raional Dubăsari!
Aliona SIROTILO,
specialist principal domeniul drumuri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Programul raional de întreținere a drumurilor locale de interes raional în plină desfășurare ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta