Harta site-ului
Ajutor
Programul "PARE 1+1" a fost prelungit pentru anii 2016-2018
Programul "PARE 1+1" a fost prelungit pentru anii 2016-2018

Direcţia economie, buget şi finanţe vă aduce la cunoştinţă că, prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 866 din  18.12.2015, Programul de Atragere a Remitențelor în Economie ”PARE 1+1”, implementat de ODIMM, a fost prelungit pentru anii 2016-2018.
Programul de Atragere a Remitenţelor în Economie „PARE 1+1” continuă să se bucure de un interes sporit în rândul migranţilor şi rudelor de gradul I ale acestora, fapt care determină creşterea constantă a numărului de persoane interesate de a se reîntoarce acasă ori de a investi remitenţele în crearea şi dezvoltarea unei afaceri proprii.
Obiectivul Programului, reprezintă mobilizarea resurselor umane şi financiare ale lucrătorilor migranţi moldoveni în dezvoltarea economică durabilă a Republicii Moldova prin stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii. 
Astfel, PARE 1+1 tinde să faciliteze și în continuare accesul la finanţare al migranţilor şi rudelor de gradul I ale acestora,  contribuind, totodată,  la stimularea transferurilor băneşti pe căi oficiale, introducerea practicilor bune de gestionare a afacerilor din statele gazdă ale migranţilor și crearea unei pârghii pentru introducerea know-how-urilor şi inovaţiilor. 
Reamintim că, în cadrul Programului, antreprenorii au posibilitatea să beneficieze de un grant în sumă de până la 200 mii lei, în baza regulii „1+1”, care prevede că fiecare leu investit din remitenţe va fi suplinit cu un leu din cadrul PARE.
Pentru mai multe informații accesați pagina web: http://www.odimm.md/pare.  Telefon de contact  022 22 50 01.
 

Direcţia economie buget şi finanţe

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Programul "PARE 1+1" a fost prelungit pentru anii 2016-2018 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta