Harta site-ului
Ajutor
Programul de Stat ,,Prima Casă”
Programul de Stat ,,Prima Casă”

În scopul punerii în aplicare a Legii nr. 293 din 21 decembrie 2017 privind unele  măsuri în vederea implementării Programului de stat ,,Prima casă”, Guvernul a aprobat Regulamentul de implementare a Programului de stat ,,Prima casă”.
Acest program este implementat pe întreg teritoriul Republicii Moldova.
Mărimea marjei prevăzute la art.6 alin.(2) lit. b) din Legea nr.293 din 21 decembrie 2017 privind unele măsuri în vederea implementării Programului de stat ,,Prima casă” pe care creditorii o pot aplica pe parcursul anului 2018 pentru creditele garantate de către stat în baza Programului de stat ,,Prima casă” este stabilită în mărime de pănă la 3% anual.
Obiectul Programului îl reprezintă locuinţele sub formă de apartamente sau casele de locuit individuale care se află pe teritoriul Republicii Moldova.
Locuințele menționate trebuie să fie finalizate şi date în exploatare pînă la data solicitării creditului ipotecar de către beneficiarul Programului.
Condiţiile, Criteriile de eligibilitate şi garanţiile  Programului  de stat ,,Prima casă” sunt prevăzute în Legea nr.293 din 21 decembrie 2017. 

Specialist principal în probleme juridice 
Loghinov Serghei
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Programul de Stat ,,Prima Casă” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta