Harta site-ului
Ajutor
Programul de Cooperare Transnaţional pentru Europa de Sud-Est 2007-2013.
Programul de Cooperare Transnaţional pentru Europa de Sud-Est 2007-2013.

Cancelaria de Stat a Republicii Moldova în colaborare cu oficiul GIZ în Republica Moldova şi structurile programului au organizat pe data de 23 aprilie la ora 1000 la Chişinău, sesiunea de informare privind Programul de Cooperare transnaţională pentru Europa de Sud-Est 2007-2013. Scopul evenimentelor a fost de a informa potenţialii beneficiari despre condiţiile generale ale Programului, precum şi explicarea detaliată a licitaţiei şi a formularului de aplicare.

Sferele de intervenţie care vor solicita de Programul dat sunt:


Facilitarea inovaţiei şi a antreprenoriatului ( dezvoltarea tehnologiilor şi a reţelelor de inovaţii în domeniile specifice, dezvoltarea mediilor favorabile pentru antreprenoriatul inovativ, îmbunătăţirea condiţiilor cadru şi pregătirea terenului pentru inovaţie.)


Protecţia şi ameliorarea calităţii mediului ambiant ( îmbunătăţirea managementului integrat şi apei şi prevenirea riscului de inundaţii, îmbunătăţirea capacităţii de prevenire a riscului de mediu, promovarea cooperării în procesul de gestionare a patrimoniului natural şi a zonelor protejate, promovarea eficienţei energetice şi a resurselor.)


Sporirea accesibilităţii ( îmbunătăţirea coordonării în promovarea planificăriişi operării pentru reţelele primare şi secundare de transportare, dezvoltarea strategiilor de abordare a ” decalajului digital”, îmbunătăţirea condiţiilor-cadru pentru platformele multmodale.)


Dezvoltarea sinergiilor transnaţionale pentru domeniile de creştere durabilă ( abordarea problemelor cruciale care afectează regiunile metropolitane şi aşezările din sistemul regional, promovarea unui model echilibrat al zonelor de creştere atractive şi accesibile , promovarea utilizării valorilor culturale pentru dezvoltare.)


Pentru a stipula de careva proiect trebuie de avut un partener lider şI proiectul nu trebuie să fie mai mic de 110,0 mii euro. Propunerile de proiect trebuie să fie prezentate pînă pe 17 mai. Pentru mai multă informaţie puteţi intra pe pagina electronic www.southeast-europe.net sau www. Jts.md şi contactaţi pe num. tel. 022214201 .


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Programul de Cooperare Transnaţional pentru Europa de Sud-Est 2007-2013. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta