Harta site-ului
Ajutor
Procesul de înregistrare a proprietăţilor Consiliului raional se tergiversează
Procesul de înregistrare a proprietăţilor Consiliului raional se tergiversează

Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a prezidat astăzi şedinţa de lucru privind înregistrarea obiectelor-proprietate a Consiliului raional, în cadru căreia au participat şeful OCT Dubăsari – dl Dumitru BÎRCĂ, arhitectorul-şef al raionului – dl Gheorghe MORARENCO, şeful Serviciului relaţii funciare şi cadastru – dl Serghei GUVIR, şefa Direcţiei finanţe – dna Iulia ŢIMBALIST.

Potrivit informaţiei prezentate de către dl GUVIR, cu privire la mersul lucrărilor de înregistrare a obiectelor – proprietate a Consiliului raional, dintre cele 12 bunuri imobile din domeniul învăţămînt a raionului Dubăsari, la moment nu este înregistrată nici o construcţie, terenuri aferente ale acestora fiind înregistrate în 3 primării, ca proprietate a administraţiei publice locale de nivelul I, în urma înregistrărilor masive. Dintre obiectele de menire socială, este înregistrat Casa raională de cultură din satul Coşniţa, ca proprietate a Consiliului raional Dubăsari. Procesul de înregistrare al altor obiecte este în curs de realizare.

Privind procesul de lucru, preşedintele raionului Gr. POLICINSCHI a afirmat că este un volum mare de lucru şi necesită o atenţie deosebită. Totodată, a menţionat că termenii stabiliţi anterior nu se respectă, avînd loc tergiversarea înregistrării dreptului de proprietate. Astfel, dumnealui a solicitat serviciilor raionale, în comun ce responsabilii de la Oficiul Cadastral Teritorial Dubăsari să întreprindă toate măsurile necesare de urgentare a procesului de înregistrare a obiectelor – proprietate a Consiliului raional Dubăsari, întru îndeplinirea cerinţelor Curţii de Conturi şi respectării legislaţiei în vigoare.

Serghei Guvir
şef Serviciu relaţii funciare şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Procesul de înregistrare a proprietăţilor Consiliului raional se tergiversează - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta