Harta site-ului
Ajutor
Procesul de elaborare a bugetelor locale mai sofisticat ca niciodată
Procesul de elaborare a bugetelor locale mai sofisticat ca niciodată

Reprezentanţii autorităţilor publice locale, primari ai localităţilor, preşedinţi de raioane, specialişti din cadrul direcţiilor finanţe, contabili şefi din cadrul administraţiilor publice locale, la iniţiativa Congresului Autorităţilor Locale din Moldova s-au întrunit astăzi 26 iulie, în incinta Institutului Muncii, în şedinţă lărgită de lucru pentru a discutat de urgenţă problemele ce vizează procesul de elaborare a bugetelor locale pentru anul 2014 conform noului sistem de finanţe publice locale. La întrunire au fost invitaţi pentru participare şi reprezentanţii Ministerului Finanţelor responsabili de elaborarea bugetelor locale, precum şi autorii modificărilor la legea finanţelor publice locale.

Din cadrul administraţiei publice locale Dubăsari, la această întrunire au participat preşedintele raionului dl Gr. POLICINSCHI şi şefa Direcţiei dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere dna L. CAZAC.

Scopul principal al acestui eveniment a fost de a cunoaşte mai bine esenţa noului sistem de finanţe publice locale care urmează a fi pus în aplicare începînd cu anul 2014 şi de a scoate în relevanţă problemele care apar în procesul de elaborare a bugetelor locale.


Serviciul relaţii cu publicul


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Procesul de elaborare a bugetelor locale mai sofisticat ca niciodată - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta