Harta site-ului
Ajutor
Procesul de colectare a proiectelor finanţate din Fondul pentru Eficienţă Energetică continuă
Procesul de colectare a proiectelor finanţate din Fondul pentru Eficienţă Energetică continuă

Ministerul Economiei și Agenţia pentru Eficienţă Energetică anunţă continuitatea procesului de colectare a proiectelor finanţate din Fondul pentru Eficienţă Energetică.

Astfel, urmare a schimbului de opinii dintre membrii Consiliului de administrare al Fondului pentru Eficienţă Energetică a fost luată decizia de a continua procesul de colectare a proiectelor finanţate din Fondul pentru Eficienţă Energetică.

Amintim că Fondul pentru Eficienţă Energetică este creat pentru identificarea, evaluarea şi finanţarea proiectelor în domeniul eficienţei energetice şi a valorificării surselor regenerabile de energie, care contribuie la eficientizarea consumului de energie. Fondul are menirea de a sprijini implementarea politicilor Republicii Moldova în domeniul eficienței energetice și atingerea obiectivelor Programului național pentru eficiență energetică până în anul 2020.
 
Resursele financiare ale Fondului pentru anul 2012 constituie 100 mln. lei și vor fi suplinite anual, cu surse din bugetul de stat şi alte surse. Printre sursele suplimentare ale Fondului pot fi donațiile persoanelor fizice și juridice din Moldova sau din străinătate, ale instituțiilor financiare și partenerilor strategici de dezvoltare; veniturile financiare formate din dobînzi și comisioane; credite și alte instrumente financiare.

Fondul funcționeazăpe principiul "revolving” prin realimentarea lui cu sumele rambursate și plățile de dobînzi și comisioane, oferind următoarele produse financiare: grant, garanție, împrumut și leasing.

Notă. Setul de documente  pentru participarea proiectelor de finanţare pot fi depuse la sediul Agenţiei pentru Eficienţă Energetică, adresa: mun. Chișinău, str. Alecu Russo 1, bloc A1, Etajul 10, MD-2068. Mai multe detalii le puteţi obţine la numerele de telefon:   (022) 31-10-01, tel.   (022) 49-94-44, fax (022) 31-10-01, sau e-mail: office@aee.md, info@aee.md.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Procesul de colectare a proiectelor finanţate din Fondul pentru Eficienţă Energetică continuă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta