Harta site-ului
Ajutor
Problemele şi priorităţile localităţilor din zona de securitate discutate la CALM
Problemele şi priorităţile localităţilor din zona de securitate discutate la CALM

La data de 18-19 iulie 2013 in or. Costeşti, raionul Ialoveni de către Congresul Autorităţilor Publice Locale în colaborare cu IDIS Viitorul a fost organizată masa rotundă cu tematica „Elaborarea recomandărilor şi propunerilor în vederea susţinerii  comunităţilor locale din zona de securitate.
Viziunea Administraţiei publice locale în cadrul proiectului „Construirea încrederii între ambele maluri ale rîului Nistru – pregătirea  profesională a experţilor în politici publice de pe ambele maluri ale rîului  Nistru”.  
La evenimentul dat din partea Consiliului raional au fost prezenţi: Preşedintele raionului Gr. Policinschi, Consilierul raional V. Batrîncea, Şef DDEIRT L.Cazac, primarii şi reprezentanţii localităţilor din raionul Dubăsari: s. Pîrîta, com.Coşniţa, s. Doroţcaia, com.Corjova, com. Molovata Nouă, s. Molovata, s. Oxentea, s. Holercani, s. Ustia.  În cadrul acestei mese a fost discutată situaţia actuală a comunităţilor din r-ul Dubăsari, cadrul legal/normativ actual ce ţine de zona de securitate, categorii de populaţie benefeciari de asistenţă şi măsurile concrete de asistenţă/susţinere existente în prezent.  
Au fost identificate problemele comunităţilor locale din zona de securitate, care au fost clasificate pe domenii şi după priorităţi, potenţialii actori care pot fi implicaţi în planul de susţinere a comunităţilor din zona de securitate. În urma discuţiilor  de către participanţi au fost  propuse  soluţii  şi propuneri la problemele identificate. A fost întocmită o listă cu privire la soluţiile propuse pentru problemele discutate.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Problemele şi priorităţile localităţilor din zona de securitate discutate la CALM - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta