Harta site-ului
Ajutor
Probleme de angajare şi susţinere materială abordate în cadrul audienţei
Probleme de angajare şi susţinere materială abordate în cadrul audienţei

Angajarea în cîmpul muncii şi acordarea ajutorului financiar au fost problemele abordate de cetăţenii din raionului Dubăsari în cadrul audienţei la preşedintele raionului Dubăsari, luni 12 mai curent, organizate conform programului de activitate al Autorităţii executive.
Locuitorul s. Molovata Nouă Iurie Braducean, anul naşterii 1969, a solicitat oferirea unui loc de muncă în cadrul Consiliului raional Dubăsari. Dl Braducean a menţionat în cadrul audienţei că a activat în cadrul organelor de drept, în calitate de şef de post al Inspectoratului de poliţie Dubăsari, pe o perioadă de
aproximativ 10 ani, însă la moment nu activează. Din cauza lipsei unui loc vacant, dl Gr. Policinschi a solicitat petiţionarului prezentarea unei cereri Direcţiei juridice şi reusrse umane pentru a fi inclus în lista de rezervă a statelor de personal a Autorităţii executive din subordinea Consiliului raional.
Dna Ludmila Grosul, originară din Cocieri s-a adresat către preşedintele raionului cu solicitarea de a i se acorda un ajutor financiar în vederea lichidării consecinţelor incendiului ce s-a produs la acoperişul locuinţei dumneaei. 
Conform informaţiilor prezentate, pe data de 9 aprilie curent, în gospodăria dnei Grosu a izbucnit un incendiu devastator, în rezultatul căruia a ars complet acoperişul casei şi s-a deteriorat tavanul. Consiliul comunei Cocieri a alocat  din fondul de rezervă un ajutor financiar în sumă de 7 mii lei, însă este insuficient. Pentru restaurarea pagubelor sunt necesare surse financiare considerabile, de peste 35 mii lei.
Preşedintele raionului a decis efectuarea unei vizite de urgenţă la domiciliul dnei Grosu pe data de 13 mai curent pentru a se informa de situaţia problemei abordate.

Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Probleme de angajare şi susţinere materială abordate în cadrul audienţei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta