Harta site-ului
Ajutor
Problema reparaţiei acoperişului unui bloc al liceului teoretic Holercani în proces de soluţionare
Problema reparaţiei acoperişului unui bloc al liceului teoretic Holercani în proces de soluţionare

 La data de 10.11.2011, ora 14.00 a avut loc întîlnirea de lucru a Preşedintelui raionului, dl Grigore Policinschi cu colectivul pedagogic al Liceului teoretic din s.Holercani. Au participat la întîlnirea de lucru, dl Tanasiev Tudor, primarul s. Holercani, dl Mamulat Petru, specialist principal-inspector şcolar, dl Berzan Denis, specialist principal în problemele de informatică şi implementarea tehnologiilor informaţionale şi comunicaţionale şi dl Sultan Alexei, directorul instituţiei de învăţămînt, colectivul de profesori din cadrul liceului.
În cadrul întîlnirii nominalizate au fost abordate mai multe probleme, cea mai stringentă fiind reparaţia capitală a acoperişului unui bloc al liceului. În rezultatul dicuţiilor s-a decis că în decurs de o lună să fie elaborat proiectul şi devizul de chletuieli pentru reparaţia acoperişului.
Dl Preşedintele al raionului a menţionat faptul că Consiliul raional îşi asumă responsabilitatea de a acorda un suport financiar pentru realizarea acestui proiect.
În cadrul acestei întîlniri, colectivul fanfarei din s. Holercani s-a adresat către Preşedintele raionului cu problema necesităţilor în cadrul procesului de studiu. În urma discuţiilor, s-a decis să fie acordat un ajutor financiar pentru procurarea instrumentelor muzicale.

Denis Berzan,
 Sp.pr. în problemele
de informatică şi implementarea tehnologiilor
 informaţionale şi comunicaţionale, DGÎTS

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Problema reparaţiei acoperişului unui bloc al liceului teoretic Holercani în proces de soluţionare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta