Harta site-ului
Ajutor
Privind mersul lucrărilor de prelucrare a terenurilor ocupate cu livezi pe teritoriul primăriei Doroţcaia.
Privind mersul lucrărilor de prelucrare a terenurilor ocupate cu livezi pe teritoriul primăriei Doroţcaia.

Conform procesului verbal de la şedinţa de lucru din data de 05.06.2012 sa decis ca de ţinut la control întrebarea cu privire la mersul lucrurilor de deefrişare a terenurilor ocupater de livezi pe teritoriul primăriei Doroţcaia şi de raportat în fiecare zi de luni despre situaţia la mersul lucrărilor de prelucrare a terenurilor ocupate cu livezi pe teritoriul primăriei Doroţcaia.
În acest contest la data de 13.06.2012 a fost organizată o întrunire de lucru cu deplasare la faţa locului privind monitorizarea efectuării lucrărilor şi respectarea tehnologiei la care au participat;
1. Prisacari Nicilae - inspector tehnic ÎS PSIF
2. Mocanu Iurie - şef filiala Durleşti ÎS PSIF
3. Frunza Alexandru – control tehnic ÎSPSIF
4. Volîneţ Victor - conducător SRL”Teraconstrucţia”
5. Popescu Vasile - şef DAC
6.Liaşco Andrei - primar Doroţcaia
7.Bacioi Valeriu - conducător "Dornistagro”SRL
8. Guvir Serghei - şef adjunct DAC
la faţa locului sa depistat că lucrări de arat sau efectuat pe o suprafaţă de aprocsimativ 7ha ,sau efectuat lucrări de îndreptarea a arăturii ridicată anterior pe o suprafaţă de aprocsimativ 3ha. Tehnica ocupată la efectuarea lucrărilor este un tractor T-150 K cu plug.
Sa constatat că deja au trecut 8 zile de la începutul lucrărilor ,ritmul de efectuare a lucrărilor este mic, mai mult ca atît tehnologia efectuării lucrărilor este cu încălcări. Nu este respectată adîncimie normală a arăturii cît şa calitatea .
I sa propus D-lui Volîneţ V.G. ca pentru îmbunătăţirea calităţii arăturtii să schimbe plugul, cu altul care ară mai adînc. Şi ca pentru respectarea terminilor indicaţi la efectuarea lucrărilor sa concentreze mai multă tehnică.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Privind mersul lucrărilor de prelucrare a terenurilor ocupate cu livezi pe teritoriul primăriei Doroţcaia. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta