Harta site-ului
Ajutor
Prin sport suntem uniți!
Prin sport suntem uniți!

Duminică, 18 februarie 2018, am fost invitați de către Președintele sovetului sătesc al s. Crasnîi Vinogradîri, dl Anatol Lungu, să participăm la ediția a VIII – a a Turneului Comemorativ la Volei, dedicat aniversării a 29 ani de la retragerea trupelor armatei Uniunii Sovietice din Afganistan și Zilei apărării Patriei, care a avut loc în s. Crasnîi Vinogradîri.
Am prezentat raionul Dubăsari completând echipa formată din jucătorii s. Molovata Nouă și Cocieri.
Conform regulamentului echipele au fost formate din 3 jucători tineri și 3 veterani. Jocurile s-au petrecut după sistem circular din 5 partide până la 25 puncte.
La turneu au participat jucători din localitățile: Cocieri, Molovata Nouă, Crasnîi Vinogradîri, Dubăsari și Țîbulăuca. Jocurile au fost interesante, fiecare echipă urmărea ca scop de a obține la maxim victorie.
Finala a fost disputată între echipele Molovata Nouă - Țîbulăuca cu scorul de 3 : 2 pentru Molovata Nouă. Pe locul III s-a plasat echipa din localitatea Crasnîi Vinogradîri. A urmat ceremonia de premiere, Președintele sovetului sătesc dl Lungu Anatol, a felicitat echipele participante, menționând că astfel de măsuri au ca scop promovarea modului sănătos de viață, a măsurilor comemorative, patriotice - educative între tineri și adulți, încrederea între autorităţile publice şi populaţie. Echipele au fost decernate cu Diplome de gradul respectiv, iar echipa câștigătoare Molovata Nouă a fost decernată cu Cupa transmisibilă, care va fi întoarsă pe terenul de joc la următoarea ediție a Turneului dat.
   
                                                    Mihai IAVIȚA, specialist principal în domeniul tineret și sport    

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Prin sport suntem uniți! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta