Harta site-ului
Ajutor
Primii paşi spre Olimpiadă
Primii paşi spre Olimpiadă

Peste 200 de sportivi din țară au participat în acest weekend la Campionatul Moldovei de Taekwondo WTF, versiunea olimpică. Competiția urmează să desemneze principalii candidați pentru lotul național.
În acest an numărul de sportivi care au intrat pe tatami este mai mare. Au fost înregistrate mai multe cluburi care s-au prezentat pentru prima oara la competiție. În premieră Federația de Luptă Națională ”Voievod” a avut un lot format din circa 10 sportivi pregătiți pentru acest campionat.
      La acest Campionat au participat și elevii Școlii Sportive Raionale Dubăsari  Boșcanean Igor locuitor a s. Pîrîta (-33kg) și Bacioi Vadim locuitor a s. Doroțcaia (-80kg). Sportivii noștri sau arătat bine ,demonstrănd o tehnică frumoasă de luptă.Taecwonoul WTF este un stil olimpic unde se luptă numai cu picioarele și brațele  în corp.Vadim Bacioi, la categoria de +80 kg, a încheiat pe locul trei,iar Igor Boșcanean din cauza unei traume s-a clasat pe locul 5.Eu cred că pentru echipa noastră este un pas foarte mare în acest stil și pe viitor vom ajunge și pe treptele olimpice.
Mulțumim mult tuturor care ne-au susținut la acest Campionat,-Specialistului Tineret și Sport Dubăsari  d-lui Mihai Iavița,D-lui V.Nagalisov -directorul ȘSRTJ și nu în ultimul rînd d-nei Verlan Feodora  director gimnaziu Pîrîta care ne oferă posibilitatea de a ne antrena în incinta gimnaziului Pîrîta bucurîndune toți de succesele sportivilor noștri.Antrenorul ȘSRTJ  -A.Gherlac


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Primii paşi spre Olimpiadă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta