Harta site-ului
Ajutor
Prima şedinţă a grupului de lucru pentru organizarea activităţii biroului comun de informaţii şi servicii
Prima şedinţă a grupului de lucru pentru organizarea activităţii biroului comun de informaţii şi servicii

Conform dispoziţiei nr.108-n din 18 iunie 2013 a preşedintelui raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, cu privire la instituirea grupului de lucru responsabil de planificarea şi evaluarea activităţilor Biroului Comun de Informaţii şi Servicii şi a activităţilor necesare pentru implementarea programului „Abilitarea economică a femeilor prin creşterea oportunităţilor de angajare în cîmpul muncii”, program promovat şi susţinut financiar de „UN WOUMEN”,  la data de 6 septembrie anul curent, a avut loc prima şedinţă a grupului de lucru instituit.
La şedinţa prezidată de vicepreşedintele raionului, dna Maria Jimbei, care este şi preşedintele grupului de lucru, au fost prezenţi Alexandru Stratulat, coordonator Proiect în cadrul UNWOUMEN, Cornel Eftodi, analist Programul UNWOUMEN şi, respectiv, membrii grupului de lucru.
În cadrul acestei şedinţe s-a discutat despre necesitatea organizării şi implementării Biroului Comun de Informaţii şi Servicii care este un mecanism ce permite prestatorilor de servicii să ofere informaţii şi să presteze servicii pe domeniile de competenţă într-un mod coordonat, fiind subliniate şi atribuţiile  prestatorilor de servicii. Subiectul principal pus în discuţie a fost componenţa celor încadraţi în activităţile BCIS, dar şi procesul de desfăşurare a următoarelor şedinţe de lucru, fiind stabilit urmatorul grafic: miercuri, de la ora 800 - 1400 - zi de şedinţă la birou şi vineri, începînd cu ora 900 - zi de deplasare a echipei mobile în teritoriu.
La fel s-a pus în discuţie deplasarea pentru participarea la deschidearea Biroului Comun de Informaţii şi Servicii din Ştefan Vodă, care va avea loc pe data de 11 septembrie anul curent. Pentru a acumula practică şi pentru a stabili paşii principali de pregătire a echipei mobile, pe data de 13 septembrie, reprezentanţii celor care vor activa în cadrul BCIS sînt invitaţi la Drochia, pentru a vedea cum funcţionează echipa mobilă din localitatea dată.

Natalia Pocinoc, corector

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Prima şedinţă a grupului de lucru pentru organizarea activităţii biroului comun de informaţii şi servicii - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta