Harta site-ului
Ajutor
Prima sărbătoare pentru cei mai mici pitici ai grădiniţei de copii ,,Scufiţa Roşie” din s. Doroţcaia
Prima sărbătoare pentru cei mai mici pitici ai grădiniţei de copii ,,Scufiţa Roşie” din s. Doroţcaia

Data de 22 decembrie pentru copiii din grupa mică ,,Clopoţeii” din grădiniţa ,,Scufiţa Roşie” din s. Doroţcaia a fost una însemnată. Deghizaţi în diferite costume de la puişori, cîini, clouni la prinţi şi prinţese, au păşit pragul magiei de revelion. Fiind la o vîrsă de doar 2-3 ani, totuşi au reuşit de minune să-i încînte pe cei prezenţi la serbare cu cîntece, poezii, dansuri, care au redat semnificaţia sărbătorii de Anul Nou. Şi ce fel de sărbătoare poate să fie fără de Moş Crăciun, pe care îl aşteptau cu nerăbdare să le aducă primele cadouri.

La fel de însemnată această zi a fost şi pentru copiii din grupa pregătitoare ,,Toporaşii” care pentru ultima dată au cîntat, dansat, au recitat poezii şi au întruchipat în sine diferite roluri ale personajelor din poveşti, cu ocazia sărbătorii închinate Noului An, deoarece în anul ce vine vor păşi pragul în lumea cunoştinţelor. Euforia din sală, era una incendiară, aceasta citindu-se printre la crimile de bucurie ale părinţilor. Scenariul bine pregătit de către educatorii grupelor au demonstrat încă o dată capacităţile şi profesionalismul de care dau dovadă zi de zi.

Copiii le-au dorit părinţilor şi întreg colectivului grădiniţei ca anul ce vine să le aducă numai bine, perseverenţă, copii ascultători, pace şi linişte în case.

Şi fie ca magia şi feeria acestor sărbători de iarnă să picure în sufletele tuturor fiori de sfinţenie, preţuire din partea celor din jur, realizări depline, sănătate şi belşug în toate.

Lupaşco Marina, şef Serviciu informare şi transparenţă

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Prima sărbătoare pentru cei mai mici pitici ai grădiniţei de copii ,,Scufiţa Roşie” din s. Doroţcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta