Harta site-ului
Ajutor
Prima rețea profesională și socială a reprezentanților și experților din APL din Moldova
Prima rețea profesională și socială a reprezentanților și experților din APL din Moldova

Stimați membri, colegi și prieteni. Dorim să vă reamintim despre faptul că CALM a lansat prima platformă online de socializare și comunicare pentru toți cei interesați de administrația publică locală – primari, consilieri, funcționari, experți și mulți alții.

Acest site reprezintă o platforma interactiva, dezvoltata de CALM în parteneriat cu UNDP, care vă oferă posibilitatea să comunicați, să faceți cunoștință cu materiale, documente plasate de alți utilizatori și de secretariatul CALM, puteți voi înșivă să adăugați materiale pe care doriți să le distribuiți și altor colegi, puteți să comentați, să participați la discuții pe forum. Rețeaua creată de CALM oferă multe alte resurse și posibilități – puteți sa comentați și să vă expuneți opinia referitor la proiectele de legi și de avize plasate de secretariatul CALM, puteți să purtați discuții private pe chat-ul site-ului cu colegii dvs., puteți încărca poze și video, etc., etc.

Pentru înregistrare, accesa
ți linkul http://congresul.ning.com. Tot procesul de înregistrare va ia doar cîteva minute. Aveți nevoie doar de o adresa email, alegeți o parola și o poza și atât. Pentru asistența tehnică, vă rugăm să contactați pe Dl Ion Beschieru, administratorul rețelei (telefon – +373 22 22 35 09, email – ion.beschieru@calm.md). Va invitam sa faceți parte din prima rețea profesionala și sociala a reprezentanților și experților din APL din Moldova. Navigare plăcută.

(Daca ati incercat sa va conectati la retea si ati experimentat probleme cu raspunsul la intrebarea cite litere sunt in cuvintul autonomie, puteti scri oricare din trei variante: 9, nouă sau noua. Este o cerinta oblatorie din sistem de a acorda o intrebare sau de a face verificarea capcha pentru a limita spamurile).

 

Cu respect

Secretariatul CALM

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Prima rețea profesională și socială a reprezentanților și experților din APL din Moldova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta