Harta site-ului
Ajutor
Prima ședință a Comitetului Director Local
Prima ședință a Comitetului Director Local

La data de 25.04.2018, în incinta Consiliului Raional Dubăsari a avut loc prima ședință a Comitetului Director Local (CDL) din cadrul proiectului de Servicii Publice "Sporirea eficienţei energetice a liceului teoretic Holercani".
În cadrul ședinței a fost prezentată componența și regulamentul CDL precum și obligațiunile managerului local de proiect. Totodată, membrii CDL au examinat și aprobat prin vot unanim Regulamentul de activitate ale structuriii respective. În cadrul proiectului menționat, în calitate de președinte al CDL a fos ales dl Valerie Sandul, vicepreședinte raionului Dubăsari și vicepreședinte dna Tamara Rotari, director a liceului teoretic Holercani.
La ședința Comitetului Director, managerul de proiect Zinovia Sîreţanu a prezentat raportul de implementare a proiectului pentru trim. I și planul de implementare a proiectului pentru trim. II, an. 2018.
Scopul implementării proiectului ”Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic Holercani din raionul Dubăsari” este de a fi renovată și eficientizată din punct de vedere energetic clădirea liceului. Valoarea estimativă și contribuția partenerilor a acestui proiect constituie circa 7129038 lei.
Proiectul este finanțat de Comisia Europeană și implementat de către ADR Centru cu asistența tehnică și financiară a proiectului  Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova implementat de GIZ Moldova (vedeți pagina internet a ADR Centru www.adrcentru.md și a proiectului  MSPL: http://serviciilocale.md/).
Zinaida SÎRIŢANU,
şef adjunct Direcţie

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Prima ședință a Comitetului Director Local - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta