Harta site-ului
Ajutor
Prezentare de carte ”Suflet pe altar” de Petru Cliofos
Prezentare de carte ”Suflet pe altar” de Petru Cliofos

”Un om Trăiește cînd își realizează visele, și Trăiește Fericit cînd contribuie la visele altora!” Petru Cliofos
Este foarte important să îndrăznești să faci primul pas; dacă greșești, știi că ai de făcut doar un pas înapoi, dar cel mai des acest pas devine unul decisiv care poate să schimbe multe, chiar și viața. Acest pas l-a făcut un tînăr poet pe nume Petru Cliofos care în anul 2015 a lansat prima sa carte de poezii ”Suflet pe altar”.
La data de 23 martie 2016 Serviciul Promovarea Politicilor pentru Tineret de comun cu Biblioteca Publică raională Dubăsari a organizat o prezentare de carte a poetului Petru Cliofos. La eveniment au participat elevi din liceul teoretic ”Ion Creangă”, tineri din raion care fac primii pași în scrierea poeziilor și colabori ai Consiliului raional Dubăsari.
A  avut loc o întrunire suflet, au fost abordate mai multe teme precum: problemele societății, barierele psihologiece, metodele și căile de dezvoltare personală a tinerilor. Poetul a împărtășit experiența care o are tinerilor din raionul Dubăsari și a venit cu sfaturi pentru poeții începători.
La final de eveniment tinerii au menționat importanța petrecerii unor asemenea evenimente care le oferă șansa atît să facă cunoștință cu oameni de la care ai ce învăța cît și să-și exprime propriile gînduri referitor la unele probleme care pot fi rezolvate doar prin implicarea directă a tinerilor.

Victor ASLANOV
șef Serviciul promovarea politicilor pentru tineret

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Prezentare de carte ”Suflet pe altar” de Petru Cliofos - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta