Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului promovează parteneriatul şi susţinerea tineretului
Preşedintele raionului promovează parteneriatul şi susţinerea tineretului

La început de an şcolar, preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a lansat iniţiativa de a organiza întîlniri permanente cu tinerii din raion, liceenii, pentru a discuta problemele cu care se confruntă aceştia, posibilitatea de implicare a autorităţii raionale în soluţionarea acestora, inclusiv nivelul de implicare a tinerilor în procesul educativ-instructiv din instituţiile de învăţămînt, activităţile extraşcolare cît şi cele de importanţă publică.
Deja au avut loc întîlniri ale preşedintelui raionului cu tinerii din liceul teoretic „I. Creangă” din com.Coşniţa, liceul teoretic din s. Doroţcaia şi liceul teoretic „Ştefan cel Mare şi Sfînt” din Grigoriopol. La aceste întruniri, au participat de asemenea, cadrele didactice, conducerea Direcţiei învăţămînt, tineret şi sport, tinerii specialişti din cadrul Centrului multifuncţional pentru copii şi tineret.
Ca urmare a acestor întrevederi, preşedintele raionului va veni cu propunerile ce se impun către factorii decizionali la nivel de Consiliul raional, autoritate publică de nivelul I, parteneri de dezvoltare, inclusiv sectorul asociativ al tinerilor pentru a menţine o continuitate viabilă a multiplelor acţiuni din Programul raional de promovare a politicilor de tineret.
Acest lucru este necesar reieşind din posibilităţile minore bugetare ale Consiliului raional Dubăsari. Conducerea raionului are încrederea că experienţa, practicile anilor precedenţi, susţinerea şi elanul pozitiv al tinerilor, comunicarea permanentă cu toţi factorii de decizie menţionaţi vor da posibilitatea de a realiza cu succes reciproc politicile din domeniul tineret, inclusiv vor îmbunătăţi situaţia calitativă în cadrul examenelor de Bacalaureat.
Pe parcursul lunii septembrie, preşedintele raionului dl Gr. POLICINSCHI urmează să aibă întîlniri cu toate clasele liceale din instituţiile de învăţămînt preuniversitar din raionul Dubăsari.

Ecaterina Racoveţ
Şef Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele raionului promovează parteneriatul şi susţinerea tineretului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta