Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului la întrunire cu liceenii
Preşedintele raionului la întrunire cu liceenii

Pe data de 4 septembrie anul curent, preşedintele raionului, dl Grigore POLICINSCHI, alături de dna Larisa Brăduceanu, şef DÎTS şi specialiştii CMCT, au avut o întrunire cu elevii claselor X-XII ai liceelor Doroţcaia şi Ştefan cel Mare şi Sfînt, Grigoriopol. 
Scopul întrunirii date a avut la bază crearea feedbackului, parteneriatului şi asigurarea comunicării dintre conducerea raionului Dubăsari şi clasa de tineri, care necesită de a fi susţinută în procesul educativ, în procesul de pregătire pentru a obţine rezultate bune şi foarte bune, atît în cadrul activităţilor organizate în afara şcolii, cît şi la examenele de absolvire.
Dl Policinschi şi-a exprimat mulţumirea faţă de conducerea liceului Doroţcaia pentru binevoinţa de a se întîlni, subliniind că ,,în toţi cei zece ani de activitate m-am struduit să creez condiţii bune pentru toţi, pentru tineri, să-i susţin şi să-i promovez. Suntem primii din ţară care am alocat cele mai multe surse financiare pentru implementarea şi dezvoltarea politicilor de tineret. Este de remarcat faptul că fiecare dintre copii este o personalitate, cu carcterul său, cu capacitatea sa funcţional-vitală”.
De asemenea, dl preşedinte şi-a exprimat respectul faţă de profesori, faţă de dascălii cărţii. 
Un îndemn exprimat către tinerii prezenţi la întrunire exprimă promovarea imaginii ţării, satului de unde vin şi instituţiei în care studiază, de a-şi demonstra abilităţile cu care sunt înzestraţi. ,,Solicitarea şi rugămintea mea este ca voi să vă apucaţi de studii, să fiţi atenţi unii cu alţii, să vă ajutaţi unul pe altul, nu permiteţi să fie o superioritate individuală a unuia asupra altuia. Dumneavoastră aveţi menirea de a fi voi înşivă pentru familia şi viitorul vostru”.
Nu poate fi lăsat în urmă acel moment ce ţine de sursele financiare alocate pentru anul 2013-2014, insuficienţa lor ducînd la restrîngerea cercului de activităţi practicat pe parcursul ultimilor ani.
Elevii au rămas plăcut  surprinşi de întrunirea dată ce le-a oferit posibilitatea de a comunica cu preşedintele raionului. Profesorii prezenţi de asemenea, şi-au exprimat mulţumirile faţă de Consiliul raional care i-a susţinut, îi susţine şi îi va susţine şi în viitor în implementarea ideilor, gîndurilor, ce vizează procesul de dezvoltare a capacităţilor copiilor. 
Marina Lupaşco, redactor-şef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele raionului la întrunire cu liceenii - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta