Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului în vizită de lucru SRL “Accent Textil”
Preşedintele raionului în vizită de lucru SRL “Accent Textil”

Satul Ustia, din raionul Dubăsari, se bucură de prezenţa agenţilor economici din teritoriul acestuia. Unul dintre ei este Întreprinderea de croitorie, SRL ,,Accent Textil”, fondator - Marina Tabuncic.
Miercuri 15 martie, curent, Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, împreună cu şeful Direcţiei economie, buget şi finanţe, dna Lilia Cazac şi specialiştii din cadrul Consiliului raional, au întreprins o vizită  de lucru la întreprinderea dată.
Atelierul sus-menţionat,  care se remarcă cu succes pe piaţa internă şi nu numai, de aproape de 3 ani de zile, se ocupă de producerea diferitor articole  de protecţie individuală, îmbrăcăminte specială, lenjerie de pat şi saci promo, articole publicitare şi altele.
La moment, în cadrul întreprinderii sunt angajaţi în câmpul muncii 12 persoane, dar, totodată, a fost menţionat faptul că, administratorul atelierului tinde să mărească pe viitor potenţialul de angajaţi până la 20 de muncitori.
În cadrul vizitei date, dl POLICINSCHI s-a expus asupra necesităţii de confecţionarea unor modele, pe viitor pentru expunerea acestora în cadrul expoziţiilor, ce vor contribui la promovarea întreprinderii, produsului  şi desigur va servi drept prilej de atragere a investitorilor şi partenerilor.
Subliniem faptul că, randamentul întreprinderii este în creştere vizavi de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
                                 Tatiana GRIGORAŞ,
Specialist principal în analiză economică şi prognozări
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Preşedintele raionului în vizită de lucru SRL “Accent Textil” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta