Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului în vizită de lucru pe platoul Ustia
Preşedintele raionului în vizită de lucru pe platoul Ustia

Luni, 6 martie 2017, Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, împreună cu şefa Direcţiei economie, buget şi finanţe, dna Lilia Cazac şi specialiştii din cadrul Consiliului raional, au avut o întâlnire de lucru cu agenţii economici:

  • SRL „ RUDITIM”, satul Molovata care dispune de circa 30 de angajaţi.
  • IÎ „ MAST –TATAROV”, satul Oxentea unde sunt angajaţi la moment 45 de muncitori.
În cadrul  vizitei, Preşedintele raionului a felicitat colectivele de doamne din aceste întreprinderi cu ocazia prilejului sărbătorii dedicate femeii, dorindu-le  sănătate, căldură sufletească, să fie mereu iubite, dorite şi înţelese de cei apropiaţi.
Întreprinderile sus-menţionate se ocupă de producerea diferitor articole de îmbrăcăminte , cum ar fi: haine sportive, forme pentru pompieri, medici şi unităţile de gardă. Criteriile de bază urmate de muncitorii atelierelor de lucru, ce contribuie la buna dezvoltare a afacerii, sunt calitatea şi punctualitatea  iar  produsele comandate să corespundă cerinţelor. Totodată, în cadrul întrunirii, au fost abordate problemele cu care se confruntă agenţii economici, care duc la stagnarea producerii articolelor din textil, cauza principală fiind locurile de muncă vacante, necesar de suplinit, pentru  buna funcţionare a atelierelor.
De asemenea, de către dl Policinschi a fost propusă ideea necesităţii de a confecţiona nişte modele, pe viitor pentru expunerea acestora în cadrul expoziţiilor, ce vor contribui la promovarea întreprinderilor, produsului acestora şi desigur va servi drept prilej de atragere a investitorilor şi partenerilor.
 
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Preşedintele raionului în vizită de lucru pe platoul Ustia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta