Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI participă la lucrările Biroului Congresului CPLRE la Strasbourg
Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI participă la lucrările Biroului Congresului CPLRE la Strasbourg

În perioada 14 - 16 mai curent, preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI se află într-o  vizită de lucru la Strasbourg, unde va participa la lucrările Biroului Congresului  Puterilor Locale şi Regionale pe lîngă Consiliul Europei, deţinînd  funcţia de vicepreşedinte al  Camerei Regiunilor în cadrul Congresului. Pentru prima dată la acest forum internaţional, un reprezentant al Republicii  Moldovei deţine o funcţie atît de înaltă.

În cadrul acestei şedinţe sunt preconizate a fi ascultate problemele ce ţin de dezvoltarea democraţiei locale şi regionale în ţările membre ale Consiliului Europei, căile de soluţionare a problemelor ce ţin de criza financiară cu care se confruntă autorităţile publice locale, inclusiv pregătirea pentru desfăşurarea Sesiunii a 23-a al Congresului, ce se planifică  a avea loc în luna octombrie 2012.

De asemenea, preşedintele raionului va participa la şedinţa Biroului Camerei Regiunilor ce va avea loc în data de 15 mai, în prima jumătate a zilei.

Ec. Racoveţ
şef Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI participă la lucrările Biroului Congresului CPLRE la Strasbourg - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta