Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI cu o vizită de lucru la Iaşi
Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI cu o vizită de lucru la Iaşi

Ieri, Preşedintele raionului Dubăsari, Grigore POLICINSCHI s-a aflat la Iaşi,România, la lucrările Forumului Preşedinţilor Euroregiunii Siret-Prut-Nistru şi Adunarea Generală Ordinară a Asociaţiei "Euroregiunea Siret-Prut-Nistru”.
Potrivit agendei, în cadrul Forumului vor fi discutate mai multe chestiuni ,şi anume: aprobarea cotizaţiei pentru anul 2012 şi acordarea statutului de membru al Euroregiunii Siret-Prut-Nistru raionului Făleşti din Republica Moldova.
Respectiv,  la ordinea de zi al Adunării Generale a Asociaţiei "Euroregiunea Siret-Prut-Nistru” au fost discutate problemele privind aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al Asociaţiei pentru anul 2012 şi aprobarea Planului de activităţi pe anul 2012. De asemenea, a fost prezentat Raportul de activitate al Asociaţiei pe anul 2011.
Asociaţia Euroregiunea Siret - Prut - Nistru a fost înfiinţată în 2005, asociere cu personalitate juridică al cărei obiectiv îl reprezintă absorbţia de fonduri pentru implementarea de proiecte şi gestionarea fondurilor. Asociaţia reuneşte, ca membri fondatori, 20 de membri ai Euroregiunii.
Are ca scop extinderea şi îmbunătăţirea relaţiilor dintre colectivităţile şi autorităţile locale în domeniile economic, educaţional, cultural, ştiinţific şi sportiv şi asigurarea unei dezvoltări durabile a regiunii în contextul alinierii la standardele în domeniu în plan european.
Asociaţia urmăreşte, de asemeni, respectarea, apărarea şi garantarea drepturilor şi intereselor unităţilor administrativ teritoriale membre ale Euroregiunii Siret - Prut - Nistru, fiind o organizaţie neguvernamentală, de sine stătătoare, cu o deplină autonomie structurală, organizatorică şi functională faţă de orice formaţiune politică şi apolitică, guvernamentală sau neguvernamentală din ţară sau din străinătate.

Ec. Racoveţ
s.p. în probleme relaţii cu publiculLasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI cu o vizită de lucru la Iaşi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta