Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI a avut o întrevedere cu directorul general SA „RED-Nord” Bălţi, Victor OSADCIUC
Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI a avut o întrevedere cu directorul general SA „RED-Nord” Bălţi, Victor OSADCIUC

La invitaţia Preşedintelui raionului dl Grigore POLICINSCHI, pe data de 10 iulie, în incinta Consiliului raional a avut loc o întîlnire de lucru cu directorul general SA „RED-Nord” Bălţi, dl Victor OSADCIUC, numit în funcţia respectivă recent.

Preşedintele raionului a adus un mesaj de felicitare în persoana dlui Director colectivului întreprinderii cu ocazia
aniversării jubileului de 50 de ani de la fondarea SA „RED-Nord” Bălţi, exprimînd mulţumiri pentru investiţiile şi schimbările pozitive în asigurarea securităţii energetice şi aprovizionarea calitativă şi fiabilă cu energie electrică a consumatorilor din raionul Dubăsari, ce sînt deserviţi de filiala din s. Coşniţa.

La rîndul său, dl OSADCIUC a menţionat disponibilitatea de a promova şi în continuare o conlucrare cu autorităţile publice locale din raion; reparaţii şi renovări a liniilor şi utilajului energetic; modernizarea şi eficientizarea activităţii colaboratorilor din teritoriu, avînd o comunicare mai frecventă cu populaţia raionului.

Participînd la întrevedere şi şefa Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului, dna E. NICOLAEV a menţionat necesitatea de a micşora termenii de coordonări, a costurilor acestora şi a serviciilor prestate.

În urma discuţiilor s-a ajuns la o înţelegere de organizare a comunicării directe a conducerii SA „RED-Nord” Bălţi cu cetăţenii din raionul Dubăsari nu mai rar de o dată în semestru, inclusiv programarea pentru anul 2013 a unui şir de investiţii pentru renovarea sistemelor energetice din teritoriul raionului.

La finele întîlnirii, ambii conducători au efectuat o vizită de lucru în teritoriul satului Pîrîta pentru a examina o solicitare colectivă privind deservirea şi conectarea la reţelele electrice locale.

Ec. Racoveţ

şef Serviciu relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI a avut o întrevedere cu directorul general SA „RED-Nord” Bălţi, Victor OSADCIUC - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta