Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului Dubăsari respinge acuzaţiile de calomnie
Preşedintele raionului Dubăsari respinge acuzaţiile de calomnie

Preşedintele raionului Dubăsari Grigore POLICINSCHI a ţinut ieri o conferinţă de presă, în cadrul căreia şi-a expus atitudinea faţă de învinuirile aduse în adresa raionului Dubăsari, cu scopul defăimării şi stopării activității raionului pe criterii politice, cît şi în adresa sa personală, prin care este acuzat de spălare de bani publici.

În cadrul conferinței, dl POLICINSCHI a ținut să dezmintă acuzațiile ce i se aduc, specificînd că „Toate acțiunile au fost conform normei legale şi toţi banii au fost distribuiți legal”,  inclusiv menționînd că aceste acuzații, pe care le-a calificat drept „grave”, sînt „calomnii” și au scopul de a-l defăima personal și activitatea raionului Dubăsari.

Preşedintele raionului a fost susţinut de către colegii săi din cadrul Consiliului raional, care au dorit neapărat să fie prezenţi la conferinţa de presă, pentru a prezenta ei înşişi dovezile oficiale, şi de a respinge acuzaţiile de utilizare iraţională a mijloacelor publice.

Cineva a comandat defăimarea raionului Dubăsari". "Nu poate fi vorba despre spălare de bani atunci cînd fiecare bănuț este controlat”, a mai declarat dl Preşedinte al raionului.

De asemenea, Grigorie Policinschi a spus că va ataca în instanță consilierii care l-au acuzat și publicațiile periodice „care au murdărit raionul Dubăsari ș
i au publicat materiale necontrolate”.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele raionului Dubăsari respinge acuzaţiile de calomnie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta