Harta site-ului
Ajutor
PREŞEDINTELE RAIONULUI DUBĂSARI ÎN VIZITA DE STUDIU LA CUMPĂNA, JUDEŢUL CONSTANŢA
PREŞEDINTELE RAIONULUI DUBĂSARI ÎN VIZITA DE STUDIU LA CUMPĂNA, JUDEŢUL CONSTANŢA

   În contextul dezvoltării relaţiilor de cooperare cu asociaţiile autorităţilor locale din alte ţări şi crearea de parteneriate cu autorităţile locale din România, preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI se află intr-o vizită de studiu la Cumpăna, judeţul Constanţa, în perioada 12-15 septembrie a.c., cu ocazia desfăşurării Festivalului Internaţional „Rodul Pămîntului-Zilele Recoltei la Cumpăna”.
   În cadrul evenimentului vor avea loc: parada portului popular, parada recoltei, standuri de promovare turistică şi gastronomică, ateliere de gastronomie aplicată, diferite concursuri, reţete inedite, spectacole de muzică uşoară, etc. La festival vor participa peste 15.000 de reprezentanţi din România şi din străinătate.
   Ţinem să vă informăm asupra faptului că această întîlnire are loc în contextul Acordului privind constituirea Consiliului Autorităţilor Locale din România şi Republica Moldova, semnat pe data de 25 mai 2013, la Chişinău şi avînd ca părţi Asociaţia Comunelor din România (ACoR) şi Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova (CALM). Printre obiectivele de bază ale acestei structuri fiind o coordonare reciprocă mai bună în domeniul promovării descentralizării şi autonomiei locale, intensificării relaţiilor directe între comunităţile locale din Republica Moldova şi România, schimbul de experienţă, precum şi asigurării sprijinului reciproc pe plan naţional şi internaţional.

 

A.VATAV,

specialist principal SASP

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

PREŞEDINTELE RAIONULUI DUBĂSARI ÎN VIZITA DE STUDIU LA CUMPĂNA, JUDEŢUL CONSTANŢA - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta