Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului Dubăsari adresează sincere felicitări lucrătorilor din domeniul social
Preşedintele raionului Dubăsari adresează sincere felicitări lucrătorilor din domeniul social

Stimaţi lucrători din domeniul social, anual, în a treia dumincă a lunii septembrie, este consemnată sărbătoarea Dumneavoastră profesională. Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, aduc sincere felicitări și urări de bine tuturor angajaților din domeniu, colegilor din cadrul Direcţiei asistență socială și protecția familiei şi îmi exprim înalta apreciere a activităţii şi a contribuţiei Dumneavoastră pentru protecţia persoanelor care au nevoie de susţinere şi ajutorare.
Această zi, ne oferă posibilitatea de a face o retrospectivă a evoluţiei activităţii noastre pe parcursul unui an, precum şi de a stabili noi sarcini întru asigurarea securităţii sociale şi sporirea nivelului de trai al populaţiei raionului şi al ţării. Vă aducem sincere mulţumiri pentru activitatea nobilă ce o desfăşuraţi, în rezultatul căreia cele mai dezavantajate pături ale societăţii beneficiază de susţinere, sprijin şi asistenţă necesară pentru a depăşi situaţiile de criză din viaţa lor. În pofida tuturor greutăților cu care vă confruntați, sunteți gata să oferiți zilnic sprijin și consiliere, consultanță sau intervenție urgentă celor care necesită susținere. Dvs sunteți cei care trăiți în fiecare zi cu gîndul la nevoile celor din jur. Aceste calități cer permanentă perseverență, străduință și abnegația cu care vă dedicați muncii întru sporirea calității vieții pensionarilor, persoanelor defavorizate, pentru reabilitarea și integrarea celor aflați în dificultate.
Vă exprim întreaga recunoştinţă pentru aportul adus la dezvoltarea serviciilor de asistenţă şi protecţie socială precum şi pentru receptivitatea manifestată zi de zi faţă de persoanele care au nevoie de grijă şi atenţie deosebită, pentru competenţa profesională şi operativitate în implementarea reformelor din domeniul protecţiei sociale.
Din numele Consiliului Raional Dubăsari, Vă  doresc  sănătate, pace, prosperitate și realizări frumoase, lumină în suflet și în casă, iar indicile recunoștinței pentru munca Dumneavoastră să se reflecte în bunăstarea și bucuria propriilor familii.
 
 
Cu respect,
Preşedintele raionului Dubăsari
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Preşedintele raionului Dubăsari adresează sincere felicitări lucrătorilor din domeniul social - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta