Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului Dubăsari a semnat un nou acord de colaborare
Preşedintele raionului Dubăsari a semnat un nou acord de colaborare

Astăzi, Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a avut o întîlnire de lucru cu dna Oxana GHERASIMCIUC, coordonator în relaţii transfrontaliere, reprezentantul r. Crîjopoli, regiunea Vinniţa, Ucraina.  De asemenea, reprezentanta ucraineană s-a întîlnit cu şefii secţiilor şi direcţiilor din cadrul Consiliului raional, în cadrul căreia s-a discutat despre posibila colaborare dintre cele două raioane.

În cadrul întîlnirii a fost semnat Acordul de intenţie de colaborare în domeniul social, comercial-economic şi cultural dintre raionul Dubăsari şi raionul Crîjopoli. Acest eveniment are ca punct de interes derularea unei conlucrări în vederea elaborării şi punerii în aplicare a programelor de dezvoltare socio-economice în teritoriul aflat sub jurisdicția lor și de stabilire a relațiilor reciproc avantajoase.


La rîndul său, Preşedintele raionului a afirmat că acordul dat reprezintă o dovadă în plus a excelentei relaţii bilaterale dintre raionul Dubăsari şi regiunea Vinniţa, menţionînd dorinţa şi disponibilitatea stabilirii unor relaţii de cunoaştere şi comunicare între locuitorii şi autorităţile publice locale  reciproce, cît şi atragerea şi realizarea proiectelor de investiții și programelor sociale comun
e.

Reprezentanta ucraineană a menționat că autorităţile publice locale din raionul Crîjopoli sînt deschise pentru colaborare. Totodată, şi-a exprimat mulţumirea şi impresiile foarte bune ce priveşte nivelul de dezvoltare atins, inclusiv calitatea excepţională a drumurilor din raionul Dubăsari.

În cadrul vizitei sale în raionul nostru, dna GHERASEMCIUC a vizitat şi Centrul de odihnă pentru copii şi tineret Prietenia din satul Coşniţa, reieşind din faptul că pentru luna august se planifică efectuarea unui schimb între tineri, ce le va oferi posibilitatea să se odihnească în una din taberele de odihnă din regiunea ucraineană, şi reciproc.Serviciul relaţii cu publicul


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele raionului Dubăsari a semnat un nou acord de colaborare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta