Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului Dubăsari a adus un omagiu efectivului Comisariatului raional de poliţie
Preşedintele raionului Dubăsari a adus un omagiu efectivului Comisariatului raional de poliţie

Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a participat azi la adunarea solemnă consacrată celebrării a 22 de ani de la formarea Poliţiei Naţionale, desfăşurată la Monumentul eroilor căzuţi în conflictul armat din 1992, din centrul satului Coşniţa. În discursul său, dl Preşedinte a menţionat importanţa implicării poliţiei naţionale în primii ani de independenţă în fortificarea statalităţii ţării noastre Republica Moldova şi datoria menţinerii memoriei faţă de eroii căzuţi în conflictul armat din 92. „Stimaţi colegi, dragi prieteni, colaboratori ai poliţiei naţionale şi dragi veterani, să menţinem întotdeauna onorul cinstei şi respectul pentru epoleţii şi gradele care le deţinem. Este de datoria noastră, a tuturor să menţinem memoria pentru faptele săvîrşite de camarazii de arme, pentru poliţiştii, pentru oamenii care şi-au jertfit viaţa pentru Patrie”.  

Preşedintele raionului a urat întregului efectiv de comandă, colectivului Comisariatului raional de poliţie îndeplinirea cu succes a misiunii de  menţinere a ordinii publice şi a dreptului constituţional atît în teritoriul raionului Dubăsari cît şi în teritoriul Republicii Moldova.

Cu prilejul aniversării, Preşedintele raionului dl Gr. POLICINSCHI a emis şi o Dispoziţie, prin care colaboratorii Comisariatului raional de poliţie au fost menţionaţi cu diploma şi insigna de onoare a Consiliului raional, cu prime băneşti (din limita fondului de salarizare) şi au fost aduse mulţumiri pentru munca asiduă şi conştiincioasă, responsabilitate faţă de îndeplinirea obligaţiilor de serviciu, eforturi depuse întru combaterea criminalităţii, curmarea cazurilor de lezare a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, spirit civic şi patriotic, devotament şi perseverenţă manifestată în activitate.
 
La adunarea solemnă a participat întreg efectivul poliţienesc al Comisariatului raional de poliţie, veterani de poliţie, combatanţi, procurorul raionului, colaboratori ai Consiliului raional Dubăsari.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele raionului Dubăsari a adus un omagiu efectivului Comisariatului raional de poliţie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta