Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului a primit în vizită un grup de experţi germani
Preşedintele raionului a primit în vizită un grup de experţi germani

Astăzi, preşedintele raionului dl Grigore Policinschi s-a întîlnit cu un grup de experţi militari germani (în număr de 15 persoane) în domeniul controlului armamentului convenţional, care au efectuat o vizită de studiu în raionul Dubăsari, în scopul familiarizării cu situaţia din raioanele de est ale Republicii Moldova.
    
Experţii străini au dorit să discute cu conducerea raionului pentru a se informa despre situaţia actuală, problemele cu care se confruntă administraţia publică locală şi cum le soluţionăm, reieşind din faptul că ne aflăm în zona de securitate, inclusiv sau întîlnit cu conducerea Batalionului de infanterie monitorizată al Forţelor de menţinere a păcii din Coşniţa, unde au efectuat şi o vizită.

Conducerea raionului a salutat întîlnirea respectivă, totodată menţionînd despre impedimentele care le întîmpinăm zi de zi din cauza amplasării geografice a raionului Dubăsari, cît şi din cauza posturilor militare amplasate pe teritoriul raionului Dubăsari, şi influenţa acestora asupra dezvoltării social—economice a raionului.   
 
Militarii au avut o discuţie constructivă cu preşedintele raionului fiind plăcut surprinşi de disponibilitatea autorităţii executive a Consiliului raional Dubăsari de a discuta atît de deschis şi echidistant pe  subiectele propuse de aceştia.

La rîndul său dl preşedinte a mulţumit delegaţia pentru interesul şi binevoinţa de a cunoaşte din prima sursă despre situaţia actuală a raionului Dubăsari transmiţînd în mod tradiţional trei fanioane cu simbolica raionului Dubăsari, ca amintire delegaţiei pentru vizita efectuată.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele raionului a primit în vizită un grup de experţi germani - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta