Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului a iniţiat o acţiune de caritate
Preşedintele raionului a iniţiat o acţiune de caritate

Sîntem în pragul frumoaselor Sărbători de iarnă și Crăciun, sărbători pe care le vrem și le așteptăm cu toții - cu multă căldură sufletească, lumină, bunăstare. Cu părere de rău, condițiile social-economice din țară, sărăcia, lipsa unui loc de muncă stabil și alte probleme ale vieții, ce decurg din acestea, vor face neîntregite și triste zilele de sărbătoare  pentru cei ce se află în dificultate. Marinimia, bunătatea, susținerea din partea  celor care astăzi pot să  întindă o mînă de ajutor, ar descreți multe frunți, ar trezi zîmbetele pe multe fețe întristate și îngrijorate, ar alina durerea celor care suferă.

În acest context, vă aducem la cunoştină, că în conformitate cu Dispoziția președintelui raionului nr. 192/1 din 04 decembrie 2013, în raion a luat start  bilunarul "Vreau să fac un bine pentru cei mai triști ca mine”, la care puteți adera și Dumneavoastră în localitatea de baștină.

Stimați domnilor primari, agenți economici, locuitori ai raionului, vă îndemnăm să vă implicați activ la organizarea bilunarului dat prin intermediul consilierilor locali, Direcţiei asistenţă socială și conducătorilor de instituții din teritoriu. Aveți posibilitatea să deschideți personal ușile celor mai triști ca noi, să le acordați atenție și afecțiune printr-un gest frumos și o vorbă caldă, la fel vă puteți adresa și asitentului social din localitate care coordonează și colectează darurile.

Faceți un bine și Domnul vă va răsplăti cu bine!
         

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele raionului a iniţiat o acţiune de caritate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta