Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele raionului a fost felicitat cu Sfintele Sărbători de directorul Concordia dna Birgit HOPITZAN
Preşedintele raionului a fost felicitat cu Sfintele Sărbători de directorul Concordia dna Birgit HOPITZAN

Spiritul sfintelor sărbători de Paşti deja adie în inimile şi sufletele noastre. Se simte deja mirosul de pască şi cozonac rumenit, coapte de gospodinele dubăsărene. Creştinii din lumea întreagă aşteaptă cu o mare fericire Paştele, cea mai mare sărbătoare creştină, ce se sărbătoreşte cu o deosebită bucurie, bucuria pentru Învierea Domnului.

Cu această ocazia, directorul pedagogic „Concordia” Orăşelul Copilăriei din satul Pîrîta, dna Birgit HOPITZAN a efectuat o vizită Preşedintelui raionului Dubăsari, Grigore POLICINSCHI pentru a-i aduce sincere felicitări cu Luminoasa Sărbătoare. Dumneaei a venit cu un cadou din partea copiilor ce sunt instituţionalizaţi în Centrul Concordia şi îşi desfăşoară activităţi în atelierul „Mîini dibace” – ce se ocupă cu confecţionarea suvenirelor din lut şi punguţelor pentru cadouri, desenate manual de către aceştia. La rîndul său, Preşedintele raionului a felicitat în persoana dnei Director angajaţii şi copiii orăşelului copilăriei cu sfintele sărbători, dorindu-le împlinirea speranţelor, bucurie, pace şi lumină în suflete.

În cadrul întîlnirii directorul Birgit HOPITZAN a solicitat susţinerea preşedintelui raionului întru soluţionarea unor probleme cu care se confruntă la momentul actual Centrul Concordia, printre care necesitatea achitării manualelor utilizate de copiii ce studiază în gimnaziul Pîrîta şi perfectarea paşapoartelor unui grup de copii ce urmează să efectueze o vizită în Austria.

La rîndul său, dl Preşedinte a menţionat că este disponibil şi se va implica conform competenţelor şi posibilităţilor în soluţionarea acestora. Respectiv, a fost propusă organizarea unei şedinţe comune a autorităţii publice locale de ambele nivele, reprezentanţii Concordiei şi factorii de decizie din cadrul Consiliului raional Dubăsari.


Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele raionului a fost felicitat cu Sfintele Sărbători de directorul Concordia dna Birgit HOPITZAN - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta