Harta site-ului
Ajutor
Preşedintele r-lui Dubăsari în vizită la L.T "Vlad Ioviţă"
Preşedintele r-lui Dubăsari în vizită la L.T "Vlad Ioviţă"

În perioada 15.10.2012 - 06.11.2012 sînt organizate o serie de întîlniri cu elevii claselor a 9 - 12-a din toate instituţiile raionale de învăţamînt. Ca mesaj şi ca temă de informare pentru elevi este adus spre prezentare un filmuleţ cu privire la consecinţele   traficului de fiinţe umane. Obiectivul acţiunii este informarea şi  sensibilizarea societăţii civile  asupra riscurilor şi consecinţelor traficului de fiinţe umane. Tot în baza acestor întruniri Centrul Multifuncţional pentru Copii şi Tineret în parteneriat cu Asociaţia Obştească "Tinerii din Stînga Nistrului" efectuează un sondaj cu privire problemele şi aspiraţiile tinerilor din r. Dubăsari prin îndeplinirea unor chestionare.

La data de 24 octombrie în cadrul acestor vizite a participat şi preşedintele raionului dl  Grigore Policinschi la L.T "Vlad Ioviţă" din comuna Cocieri unde a avut o întîlnire cu conducerea instituţiei şi elevii care studiaza acolo. În urma discuţiilor preşedintele raionului şi-a exprimat poziţia de colaborare şi susţinere atît a instituţiei precum şi a elevilor.

Această iniţiativă este  dovada  consolidării, cooperării între actorii naţionali şi  internaţionali pentru promovarea politicilor în domeniul prevenirii şi combaterii traficului de fiinţe umane.

În această ordine de idei, sunt realizate acţiuni de difuzare a spotului video în instituţiile preuniversitare din raionul Dubăsari, conform graficului ( se anexează) întocmit  de către colaboratorii  Comisariatului de Poliţie, Serviciul Psihopedagogic-DÎTS şi specialiştii din domeniul tineretului.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
AensuerAncem
2018-06-08 10:30:57
Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-europe/
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Preşedintele r-lui Dubăsari în vizită la L.T "Vlad Ioviţă" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta