Harta site-ului
Ajutor
Premii pentru olimpicii din raionul Dubăsari din partea Președintelui raionului Grigore Policinschi
Premii pentru olimpicii din raionul Dubăsari din partea Președintelui raionului Grigore Policinschi

Grigore Policinschi, președintele raionului Dubăsari, în comun cu Direcția învățământ general, din cadrul Consiliului raional, a participat la măsura de acordare a premiei și a Diplomei pentru Sofronovici Mariana,eleva clasei a IX-a, Gimnaziul Pohrebea, care a ocupat locul de frunte (III) la olimpiada raională la disciplina limba rusă. În afară de aceasta, instituția sus numită, care este una din cele mai mici instituții de învățământ din raion, a primit în dar din partea Direcției învățământ general, un proiector și trei seturi de calculatoare cu accesorii, pentru cabinetul de informatică, seturi obținute în urma donației din partea AO ”Concordia. Proiecte Sociale”. Acest proiector va servi la lecțiile de istorie și educație civică drept suport în instruirea tinerii generații în domeniile respective. Președintele raionului a adus mulțumire conducerii gimnaziului pentru străduința de a menține această instituție de învățământ, îndemnând pe toții să fie în continuare luptători, întru beneficiul și cerințele locuitorilor satului Pohrebea.
Tot în cadrul acestei măsuri, elevii instituției date au servit din Pasca gustoasă transmisă de fosta elevă a gimnaziului, dna Galina Sava, care activează momentan în Italia, inclusiv au prezentat un program Pascal și au felicitat Părintele paroh din sat, dl Dumitru Darmancev, cu ziua sa de naștere.
Președintele raionului a asigurat elevii, profesorii și părinții că, împreună cu Guvernul, Consiliul Raional,  va depune efort pentru a păstra instituția și în continuare.
Din numele Consiliului Raional, au fost transmise urări de susținere si încurajare pentru elevi, colectivul care a evoluat și pentru locuitorii din satul Pohrebea, pentru a face carte, pentru a avea disciplină și spirit gospodăresc în activitatea de zi cu zi.
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Premii pentru olimpicii din raionul Dubăsari din partea Președintelui raionului Grigore Policinschi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta