Harta site-ului
Ajutor
Pregătirile către Ziua agricultorului – în vizorul conducerii raionului
Pregătirile către Ziua agricultorului – în vizorul conducerii raionului

Pe data de 15 noiembrie 2012, ora 900, în incinta Consiliului raional a avut loc o şedinţă de lucru a Comitetului organizatoric al sărbătorii raionale "Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare”. Şedinţa a fost prezidată de către preşedintele raionului dl Gr. Policinschi, care este şi preşedintele Comitetului organizatoric. Au luat parte membrii comitetului organizatoric: colaboratorii Direcţiei agricultură şi cadastru, servicii desconcentrate, unele subdiviziuni ale Consiliului raional, consilieri raionali cît şi primarii din satele raionului şi unii agenţi economici, invitaţi la şedinţă. În cadrul întrunirii a fost pusă în discuţie o singură întrebare şi anume: pregătirea şi petrecerea cu succes a sărbătorii profesionale "Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare”.

La şedinţă a fost adusă la cunoştinţă dispoziţia preşedintelui raionului nr. 204-n din 15 noiembrie 2012 Cu privire la organizarea sărbătorii raionale "Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare” care va avea loc pe data de 22 noiembrie 2012, ora 1400, în incinta ÎM COCT "Prietenia”, programul sărbătorii şi devizul de cheltuieli. Pe marginea acestora s-au expus mai mulţi participanţi la şedinţă şi au fost înaintate unele propuneri pentru îmbunătăţirea programului, care a fost aprobat împreună cu propunerile participanţilor.

S-a mai convenit ca fiecare primărie să pregăteasca o masă cu bucate şi vin de casă, aceasta în contextul petrecerii, concomitent cu sărbătoarea profesională "Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare”, a concursului raional consacrat Zilei Naţionale a Vinului. Acesta va demara cu o oră mai devreme, adică la ora 1300. La concursul celui mai bun vin de casă se invită să participe toţi doritorii.

 

                                                                                   Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Pregătirile către Ziua agricultorului – în vizorul conducerii raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta