Harta site-ului
Ajutor
Pregătiri către Campionatul European la karate-shotokan
Pregătiri către Campionatul European la karate-shotokan

La data de 25 februarie curent, în sala sportivă a Școlii sportive raionale  pentru juniori și tineret Dubăsari, s-a desfășurat un cantonament de pregătire tehnică a lotului Național al Republicii Moldova la proba Karate – Shotokan. Lotul Național a fost prezentat și instruit de către antrenorul școlii sportive dl Nicolae Gazea, maestru în sport, consilier raional, împreună cu discipolii filialei școlii sportive din s. Molovata Nouă.
În procesul de pregătire al cantonamentului au participat  circa 20 de sportivi, membri ai lotului Național al Republicii Moldova la karate-shotokan, sportivi din or. Chișinău, Bălți și Molovata Nouă, care au obținut dreptul de a participa la Campionatul European, care va avea loc în luna aprilie în Polonia.
Sportivii lotului ne-au demonstrat nivelul de pregătire performant, lupte îndreptate ca scop către obținerea victoriei, elemente tehnice și tactice de pregătire înaltă. Pe parcursul cantonamentului alături de sportivi a fost prezent Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi dorindu-le sportivilor succese și incurajându-i să obțină victorie în Campionatele Naționale și Internaționale, aducând felicitări dlui Nicolae Gazea pentru meritele obținute cu succes până în prezent. Spre finele cantonamentului, Președintele raionului, dl Grigore Policinschi a înmânat lotului Național mingi de fotbal, mingi de volei, mingi de baschet, corzi de gimnastică, inventar suplimentar ce va spori pregătirea de performanță a sportivilor. De asemenea, cu ocazia zilei de naștere, a fost felicitată dna Anastasia Spînu-vicecampioană la competițiile Europene și Mondiale.
,,Suntem alături și ne bucurăm mult de aceste succese frumoase obținute de către sportivii noștri, mă voi strădui și vom găsi soluții de susținere și în continuare", a menționat Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi.   
 
                                                        Vasile NAGALISOV,
directorul Școlii sportive raionale

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Pregătiri către Campionatul European la karate-shotokan - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta