Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului mai aproape de grijele locuitorilor raionului Dubăsari
Președintele raionului mai aproape de grijele locuitorilor raionului Dubăsari

La data de 13 Iunie curent, Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, a primit la audiență un grup de cetățeni, locuitori ai satului Doroțcaia. Dumnealor au venit împreună cu primarul localității, dl Valeriu BERZAN, și au abordat o problemă strigentă cu care se confruntă cele 150 de familii care locuiesc în așa numitul sector ”Chetreasca” din s. Doroțcaia, și anume situația drumurilor deplorabile din teritoriul dat, care împiedică accesul serviciilor medicale primare și a serviciilor situațiilor excepționale la cetățeni, în cazuri de urgență.
În urma a mai multor încercări proprii de a repara şi reabilita porțiunea dată de drum, după cum au relatat petiționarii, nu s-a reușit, din motivul de neajunsuri de surse financiare. Tot odată, aceștea au susținut că, în ultima perioadă de timp, tot mai multe familii tinere doresc să-și construiască o casă în mahalaua dată, dar din motivul dificultăților de transportare a materialului de construcție, renunță la aceasta, și pleacă în alte părți, lăsând în urma deja generația mai în vârstă, care și ei confruntă greutăți de a avea acces la serviciile publice.
Președintele raionului a menționat că nu va rămâne indiferent la doleanțele dumnealor și că va veni cu propuneri către consilierii raionali, de a susține financiar locuitorii sectorului dat din satul Doroțcaia. De asemenea, dumnealui a ținut să le mulțumească tuturor prezenți pentru vizita pe care au întreprins-o și atenționarea conducerii raionului la faptul că, unele porțiuni de drum din localitățile raionului necesită o deosebită atenție la capitolul investiții și reabilitări.
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Președintele raionului mai aproape de grijele locuitorilor raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta