Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului la întrunire cu liceeni
Președintele raionului la întrunire cu liceeni

La data de 11 decembrie, anul curent, conform planului de activitate, președintele raionului Dubăsari dl. Grigore Policinschi, a avut o întîlnire cu profesorii și elevii cl. XI-XII din liceul teoretic ”Ion Creangă” Coșnița. Dl președinte a fost însoțit de dna Violeta Tolstenco, sp.pr. Direcția învățămînt, tineret și sport, reprezentanții Serviciului promovarea politicilor pentru tineret și Direcției cultură și turism. 
Domnul președinte a ținut să mulțumească tinerilor cu drept eligibil de vot pentru implicarea în campania electorală, pentru faptul că au fost cetățeni responsabili și au mers să voteze pentru a schimba viitorul atît a țării cît și a raionului, demonstrînd că le pasă. 
De asemenea, în cadrul întrunirii a fost abordată problema legată de violența și comportamentul inadecvat care persistă în rîndul tinerilor. Domnul președinte a subliniat faptul că în ultimul timp în raionul Dubăsari actorii principali în astfel de acțiuni sunt tinerii, fie că sunt în calitate de victimă sau făptaș. Tinerii sunt cei mai sensibili în fața problemelor și provocărilor în situații de conflict, iar faptul că situația economică este precară, lipsește  accesul la servicii de primă necesitate și de calitate, precum și faptul că  unicul refugiu pentru ei este consumul de alcool deseori generează violență de orice formă. 
Totodată, dumnealui a adus la cunoștință faptul că în a II-a decadă a lunii decembrie se va da startul Campaniei de caritate ”Caravana de Crăciun”. La finele întrunirii domnul președinte a rugat tinerii să se implice, să fie receptivi la suferințele și neajunsurile celor mai triști ca noi, să ajute cu ce pot, fie cu produse alimentare, articole de vestimenție, încălțăminte, rechizite sau dulciuri. Din păcate în perioada rece a anului există multe familii social-vulnerabile care au nevoie de ajutor și susținere, de aceea aportul fiecăruia dintre noi este considerabil și binevenit.
În final dl Grigore Policinschi le-a urat tuturor un sfîrșit de an cît mai bun și un nou an cît mai rodnic, plin de realizări frumoase și succese remarcabile.

                                    Bolgari Doina- sp.pr. Platoul Coșnița

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Președintele raionului la întrunire cu liceeni - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta