Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari felicitat de protopopiatul de Criuleni și Dubăsari cu învestirea în funcție
Președintele raionului Dubăsari felicitat de protopopiatul de Criuleni și Dubăsari cu învestirea în funcție

Protopopiatul de Criuleni și Dubăsari a venit azi, 13 decembrie 2023, în vizită la conducerea raionului Dubăsari. Soborul de preoți au transmis cele mai sincere și calde urări, dlui Sergiu GRIGORIEV, cu prilejul învestirii în funcția de președinte al raionului Dubăsari.
Protopopul de Criuleni și Dubăsari, Oleg VIERU a dorit dlui președinte sănătate, abnegație, perseverență, pentru muncă rodnică întru prosperarea raionului Dubăsari, ,,noi vă garantăm sprijinul duhovnicesc pentru a realiza cât mai multe lucruri frumoase pentru locuitorii raionului Dubăsari”. Totodată, preoții și-au exprimat disponibilitatea pentru o conlucrare fructuoasă în viitor.
La rândul său, dl președinte al raionului Dubăsari, a invitat soborul de preoți la discuții, în cadrul cărora pe lângă tradiționalul mesaj de mulțumire pentru gestul măreț și felicitarea originală, au fost abordate și trasate unele obiective, probleme cu care se confruntă pentru o activitate viabilă a bisericilor din raion.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului Dubăsari felicitat de protopopiatul de Criuleni și Dubăsari cu învestirea în funcție - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta