Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV a felicitat olimpicii raionului cu rezultatele obținute!
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV a felicitat olimpicii raionului cu rezultatele obținute!

Astăzi, pe data de 29 mai curent, zi în care în toată țara urma să fie desfășurate caree solemne dedicate “Ultimului sunet”, Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore FILIPOV, de comun cu șefa Direcției învățământ general Dubăsari dna Larisa BRADUCEAN, au întreprins o vizită de lucru în cadrul Gimnaziului Pîrîta. Dat fiind faptul că tradiționalul careu de sfârșit de an școlar a fost anulat, decizie luată de Ministerul Educație, Culturii și Cercetării, în contextul situației epidemiologice din țară, conducerea raionului a hotărât să convoace o întrunire doar cu olimpicii raionali, care s-au învrednicit cu Diplome și premii bănești.
Președintele raionului a venit cu mesaj de felicitare pentru toți elevii olimpici:  “Dragi elevi, vă felicit cu această frumoasă realizare. Pentru mine, ca președinte al raionului Dubăsari, este o onoare că dumneavoastră ați obținut locuri de frunte la olimpiadele raionale și cel mai mult mă bucur că instituția dumneavoastră mai înscrie și un olimpic republican, bucurie și mândrie a părinților și profesorilor”
Amintim că, Instituția școlară “Gimnaziul Pîrîta” din satul Pîrîta, a devenit cunoscută datorită elevului Ștefan Verlan, absolvent al treptei gimnaziale, unul dintre cei 19 elevi, care în baza rezultatelor de la olimpiada republicană, ocupând locul III la disciplina Istoria Românilor și Universală, va obține, din oficiu, nota 10 (zece) la proba de examen.
Astfel, de diplomă și premii bănești, conform rezultatelor de la olimpiadele raionale s-au învrednicit următorii elevii: Ștefan VERLAN, Valeriu SÎBII, Victoria ȚURCAN, Dan STRELNICOV.
Diplomele și premiile bănești pentru olimpicii raionali din celelalte instituții școlare, vor fi repartizate în timpul apropiat de către managerii instituțiilor școlare după un program special cu respectarea normelor și prevederilor de protecție în situația epidemiologică din țară.
Doamna Larisa BRADUCEAN a menționat că și în instituția L.T. “M.Eminescu” se regăsește eleva Cunețchi Maria, care, conform ordinului Ministerului Educație, Culturii și Cercetării nr.456 din 18 mai 2020, i se acordă nota „10” (zece) din oficiu la proba de examen la limba străină, din cadrul examenului național / Bacalaureat, sesiunea 2020. 
În acest context Președintele raionului a subliniat că, olimpicii raionali și republicani sunt o ”carte de vizită” a raionului Dubăsari, datorită performanțelor obținute. Le-a dorit tuturor să păstreze și să dezvolte în continuare, pe parcursul vieții, perseverența, izbânda și dorința de carte.
Pe această cale, domnul Grigore FILIPOV și doamna Larisa BRADUCEAN a felicitat toți elevii din raionul Dubăsari cu ultimul sunet, le-a dorit elevilor o vacanță de vară frumoasă, plină de descoperiri și de experiențe inedite, și la toamnă să revină sănătoși, voioși și cu aceeași dorință de cunoaștere”.

 
Tatiana GHERB,
specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV a felicitat olimpicii raionului cu rezultatele obținute! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta