Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari a participat la deschiderea zonei comerciale și a parcului comunitar din comuna Coșnița
Președintele raionului Dubăsari a participat la deschiderea zonei comerciale și a parcului comunitar din comuna Coșnița

La data de 6 octombrie 2018, în cadrul măsurii raionale ”Toamna de Aur 2018”, a fost deschisă oficial zona comercială și parcul comunitar din centrul comunei Coșnița, unde au participat Președintele raionului Dubăsari, primarul localității date, consilieri raionali, consilieri locali, oaspeți din Ucraina, regiunea Vinița, reprezentanți și parteneri din cadrul programului PNUD, reprezentanți ai autorităților locale și centrale.
Acest teren cu o suprafață de circa 8000 m2 din centrul satului Coşniţa în doar câteva luni și-a schimbat completamente aspectul. În cadrul proiectului ”Revitalizarea social-economică a spațiului public din centrul satului Coşniţa” susținut de Proiectul MiDL a fost creată o zonă de piaţă destinată producătorilor agricoli locali pentru comercializarea produselor agro-alimentare autohtone pe tot parcursul perioadei de primăvară-toamnă, dar și un parc public pentru copii, tineri și vârstnici.
Președintele raionului dl Grigore POLICINSCHI,  a ținut să felicite locuitorii comunei date și le-a dorit multă sănătate producătorilor care își vor comercializa produsele și a menționat că este un success foarte important nu doar pentru producători, care vor dispune de așa un spațiu comfort dar și pentru locuitorii care vor avea un acces mai liber și mai diversificat la leguminoasele necesare de zi cu zi.
Acest proiect social- economic este un success enorm pentru comuna Coșnița, realizarea lui va schimba în mod radical aspectul localității, a subliniat primarul localității dl Alexei Gafeli.
 
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Președintele raionului Dubăsari a participat la deschiderea zonei comerciale și a parcului comunitar din comuna Coșnița - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta