Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari a avut o întrevedere cu președintele SINDASP
Președintele raionului Dubăsari a avut o întrevedere cu președintele SINDASP

Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova, în continuare „Federația SINDASP”, este centrul sindical național-ramural reprezentativ, care întrunește pe principii benevole asociații sindicale, teritoriale și ramurale ale salariaților din organele de stat, autorități ale administrației publice centrale și locale, care prestează servicii publice. Despre specificul acestei organizații, la data de 19 decembrie, au discutat președintele raionului Dubăsari dl Sergiu GRIGORIEV, președintele Federației SINDASP dl Vlad CANȚÎR și președintele Centrului sindical ramural teritorial Dubăsari din domeniul serviciilor publice dna Lilia CAZAC.
În cadrul discuțiilor dintre conducători, au fost analizate mai multe subiecte cu accent pe angajații din domeniul administrației publice locale precum: respectarea și îmbunătățirea condițiilor de muncă ale angajaților, respectarea convențiilor și contractelor colective de muncă. O atenție s-a atras în cadrul întrunirii și asupra domeniului salarizării angajaților din apl și stabilirea propunerilor privind ajustarea Legii 270.
Dl Canțîr a menționat că pe parcursul anilor a avut o conlucrare eficientă și pozitivă cu conducerea raionului Dubăsari.
Președintele raionului Dubăsari și-a reiterat deschiderea și disponibilitatea în continuare pentru conlucrare în vederea rezolvării întrebărilor ce necesită o abordare pentru a fi elucidată în folosul angajatului.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului Dubăsari a avut o întrevedere cu președintele SINDASP - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta