Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari a avut o întrevedere cu conducerea AO „Holzkiste-Moldova”
Președintele raionului Dubăsari a avut o întrevedere cu conducerea AO „Holzkiste-Moldova”

Astăzi, 13 decembrie curent, președintele raionului Dubăsari, Sergiu GRIGORIEV, a avut o întrevedere cu președintele Asociației Obștești „Lădița cu lemne” sau recent redenumită „Holzkiste-Moldova”, Oleg DIORDIEV.
Conducătorii au abordat diverse subiecte cu privire la intensificarea relațiilor de colaborare între Asociație și Consiliul raional Dubăsari, oportunitățile de stabilire a unor acorduri de colaborare și cu alți parteneri din Austria.
,,Din numele cetățenilor raionului Dubăsari, vă mulțumim pentru aportul și sprijinul acordat cetățenilor raionului. Datorită implicării și susținerii dvoastră dle Oleg Diordiev, căldura și nu numai a ajuns în multe case”, a conchis președintele raionului Dubăsari dl Sergiu Grigoriev.
Amintim că, asociația „Lădița cu lemne” în prezent „Holzkiste-Moldova”, fondată în anul 2014, oferă ajutor social sub diferite forme pentru a sprijini oamenii în etate, oamenii fără adăpost, persoanele cu dizabilități, și în general persoanele aflate în dificultate.
De sprijinul acestei asociații, de la fondare și până în prezent, s-au bucurat multe familii din raionul Dubăsari, beneficiind fie de lemne pentru foc, fie de renovarea și dotarea caselor de locuit cu uși și ferestre, mobilier, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite pentru școală, scaune cu rotile pentru a aduce un strop de fericire pe fețele celor mai triști ca noi.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului Dubăsari a avut o întrevedere cu conducerea AO „Holzkiste-Moldova” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta