Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului Dubăsari a avut întrevedere de lucru cu reprezentanții AO ,,Concordia. Proiecte Sociale”
Președintele raionului Dubăsari a avut întrevedere de lucru cu reprezentanții AO ,,Concordia. Proiecte Sociale”

Astăzi, 20 octombrie curent, președintele raionului Dubăsari a avut  o întrevedere de lucru cu reprezentanții Asociației Obștești ,,Concordia. Proiecte Sociale”. Discuțiile s-au axat pe pregătirea și ajustarea documentației necesare pentru implementarea unui nou proiect social la ,,Casa Prieteniei” din s. Doroțcaia, proiect ce urmează a fi finanțat de către AO ,,OperaeLife” Italia.
Dl Grigore FILIPOV,  a salutat oaspeții, cât și le-a dat asigurări, că personal se va implica și va oferi suportul necesar pentru ca proiectul dat să fie implementat ,,deoarece datorită unor asemenea proiecte sociale oferim copiilor sprijin și căldură, încredere într-un viitor mai bun” a conchis președintele raionului.
,,Casa Prieteniei” este un obiectiv inaugurat de către AO ,,Concordia. Proiecte Sociale” în scopul de a oferi copiilor asistență și o integrare armonioasă în societate.
Proiectul propus de „Operae Life”, prevede  construcția unei anexe, astfel încât copiii să beneficieze de mai mult spațiu pentru dezvoltare.
Amintim, că AO ,,OperaeLife” Italia, pe parcursul ultimilor ani, a implementat mai multe proiecte investiționale în raionul Dubăsari, proiecte ce au contribuit la crearea unui climat favorabil, instituții moderne pentru copiii și locuitorii dubăsăreni.
La ședință au mai participat șefi de secții, direcții din cadrul Consiliului raional Dubăsari.
Ședința a fost organizată conform cerințelor impuse de situația epidemiologică din țară.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului Dubăsari a avut întrevedere de lucru cu reprezentanții AO ,,Concordia. Proiecte Sociale” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta