Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului de comun cu primarul s.Pîrîta au participat la întrunirea convocată de către Guvern
Președintele raionului de comun cu primarul s.Pîrîta au participat la întrunirea convocată de către Guvern

Astăzi 14 august, președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV de comun cu primarul satului Pîrîta dl Iurie SOLTAN, au participat în cadrul evenimentului de prezentare a conceptului programului privind crearea Platformelor Industriale Multifuncționale, cu participarea Prim-ministrului Republicii Moldova dl Ion CHICU și dna Iulia COSTIN, director general ODIMM. Întrunirea dată a oferit posibilitatea de a avea un dialog constructiv asupra modului de participare a primăriei satului Pîrîta la programul menționat și a acțiunilor tehnice necesare, dat fiind faptul că în teritoriul localității date va fi creată în curând o subzonă a Zonei Economice Libere ”Bălți”. Prim-ministrul RM a menționat că, în parteneriat cu administrațiile publice locale se propune de clarificat acțiunile necesare, pentru a realiza până la sfârșitul acestui an toate acțiunile planificate la etapa inițială.
La moment pe teritoriul s.Pîrîta se efectuează lucrări de proiectare și elaborare a documentației de proiect și crearea infrastructurii. Proiectul dat va oferi posibilitatea dezvoltării social-conomice durabile și va asigura atragerea investițiilor și crearea a noi locuri de muncă în raionul Dubăsari.
 
 
Tatiana GHERB,
Specialist principal
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului de comun cu primarul s.Pîrîta au participat la întrunirea convocată de către Guvern - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta