Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului a participat la ședința Colegiului Consultativ al serviciilor publice desconcentrate din raion
Președintele raionului a participat la ședința Colegiului Consultativ al serviciilor publice desconcentrate din raion

Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, la invitația reprezentantului Guvernului Republicii Moldova în teritoriu, dl Roman EMELIANOV, a participat vineri 24 mai curent, la ședința Colegiului Consultativ al serviciilor publice desconcentrate ale ministerelor și autorităților administrative centrale din raionul Dubăsari.
În cadrul acestei ședințe au fost puse în discuții mai multe chestiuni ce țin de buna funcționare a serviciilor din teritoriu, problemele și dificultățile cu care se ciocnesc reprezentanții acestora. Aici, Președintele raionului Dubăsari, a solicitat reclamanților să ofere concret informația despre problema ce urmează a fi abordată la nivelul administrațiilor centrale. De asemenea, dl Grigore POLICINSCHI a solicitat ca calitatea serviciilor din raion acordate cetățenilor să fie mereu la nivelul cel mai înalt, ceea ce va fi posibil, după cum a menționat dumnealui doar prin atitudine corectă cu cetățenii.
 
Tatiana GHERB,
Specialist principal relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului a participat la ședința Colegiului Consultativ al serviciilor publice desconcentrate din raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta