Harta site-ului
Ajutor
Președintele raionului a felicitat Campionul Mondial la Festivalul de Arte Marțiale
Președintele raionului a felicitat Campionul Mondial la Festivalul de Arte Marțiale

Cu un adevărat triumf s-au finisat,  pentru Lotul Național al Republicii Moldova, competițiile din cadrul World Championship Combat League la K-1, toți cei 25 de sportivi participanți la lupte, au revenit medaliați - 23 de aur și 2 argint.
Turneul dat s-a desfășurat în Italia, or. Rimini în perioada 1-2 iunie curent. Sportivul Lotului Național al Federației WAK-1F Igor BOȘCĂNEAN, din satul Pîrîta raionul Dubăsari, a obținut titlul de Campion la Festivalul Mondial de Arte Marțiale.
La date de 6 iunie, Președintele raionului Dubăsari a avut ocazia să adreseze personal un mesaj de felicitare pentru Igor și pentru antrenorul său dl Andrian GHERLAC. „Sincere felicitări pentru acest rezultat remarcabil. Sper că cei care vor afla despre succesele voastre, vor tinde să obțină rezultate mai bune. Necătând la faptul că este un gen de sport dureros și periculos, vă mulțumesc că promovați cultura, prietenia, sportul”.
Totodată, dl Grigore POLICINSCHI a menționat că, aceste trofee obținute vor fi un imbold pentru sportivi de a continua practicarea sportului profesional, iar suportul Consiliului raional Dubăsari va ajuta la o bună prezentare a participanților la competiții și în continuare. 
 
Tatiana GHERB,
Specialist principal, relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului a felicitat Campionul Mondial la Festivalul de Arte Marțiale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta